Masina de tocat Naumann NM-120 1500W 1.5kg-min Functie revers Alb

Masina de tocat Naumann NM-120 1500W 1.5kg-min Functie revers Alb masina de tocat carne naumann nm-120

257 Lei cu TVA
Reducere 14% | pret vechi 299
Cod produs:
masina de tocat carne naumann nm-120
Vandut de:
Garantie:
24 luni persoane fizice
12 luni persoane juridice
Disponibilitate:
Comenzi telefonice:
0372.245.330
Retine
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereMasina de tocat Naumann NM-120 1500W 1.5kg-min Functie revers Alb masina de tocat carne naumann nm-120


Te-ai convins si tu: gustul nemaipomenit al bucatelor facute in casa este de neinlocuit. Noi iti propunem sa redescoperi savoarea bucatelor care ti-au facut copilaria mai frumoasa! Masina de tocat carne Naumann este partenerul tau de incredere in bucatarie, in calatoria ta culinara. Motorul sau puternic care toaca pana la 1,5 kg de carne pe minut te ajuta sa faci carnati, caltabosi, chiftelute... ca la mama acasa!

Redescopera placerea de a avea in camara, la borcan, suc de rosii, bulion, chiar si ketchup, facute de tine cu accesoriul special pentru rosii.

Pregateste sucuri delicioase de capsuni, zmeura si alte fructe pe care copiii le adora. Iar daca esti curajos, poti face si must!


  Supa de rosii cu taitei de casa

Ingrediente:
  • 2 kg de rosii coapte
  • 1 ceapa
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1-2 ardei grasi
  • ulei de masline
  • 1 lingura de zahar
  • 150 g faina, 1 ou, un praf de sare (pentru taitei)
  • 1 legatura de patrunjel
  • Sare
Preparare:
Ceapa, morcovii, telina si ardeii se taie cubulete, se pun la fiert in 2 litri de apa cu sare si ulei dupa gust timp de 30 – 40 minute.
Intre timp trecem rosiile prin masina de tocat care are montat accesoriul pentru rosii. Ne intereseaza sa pastram cat mai multa pulpa si deaceea vom roti la maxim surubul alb din capat.
Dupa ce fierb legumele, adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba 15 de minute.
Facem taiteii, amestecand faina cu oul, praful de sare si 2 linguri de apa. Trebuie sa iasa un aluat tare, pe care il intindem in foaie cat mai subtire pe care o lasam sa se usuce. Cand s-a uscat o impaturim si taiem felii subtiri pe care le desfacem si le mai lasam la uscat. Taiteii pot fi facuti in cantitati mai mari si pastrati in pungi de hartie pentru alte retete.
Dupa ce supa a fiert 15 de minute adaugam taiteii si mai lasam 6-10 minute, adaugam patrunjelul, si dupa gust zahar. In timpul verii se recomanda servirea rece.

  Perisoare

Ingrediente:
  • 400 g de carne macra
  • 2 oua
  • 100 g orez
  • 1 ceapa



Preparare:
Carnea se taie bucati cat sa intre in masina de tocat, se toaca pe sita fina (5 mm), se adauga orezul, si ouale, se amesteca putin, cat sa se distribuie uniform orezul.  Montam pe masina de tocat accesoriul pentru chiftele, perisoare sau kebab. Trecem compozitia din nou pentru a forma perisoarele. Ele pot fi folosite in mai multe retete, de la faimoasa ciorba cu perisoare la periosoare cu tarhon sau perisoare cu smantana.
   

Chiftelute marinate

Ingrediente:
  • 300g carne de vita calitatea I
  • 300g cartofi
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pentru sos tomat:
  • 400 g de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • morcov
  • patrunjel radacina
  • telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 foi de dafin
  • zahar,
  • cimbru
  • piper boabe
  • sare
Preparare:
Ceapa se curata, se spala, se toaca si se inabusa in o lingura de ulei si 2 de apa. Carnea se spala, se zvanta si se toaca la masina de tocat pe sita fina (5 mm) impreuna cu ceapa inabusita. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata de coaja, se spala si se rad fin. Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu oua, sare, cartofi rasi, patrunjel si piper. Compozitia obtinuta se imparte in bucati (3 la portie) care se modeleaza in forma rotunda aplatizata folosind faina. Chiftelutele se rumenesc in ulei si se adauga in sosul tomat, fierbandu-se cu acesta cca. 15 minute. Se servesc calde, insotite de garnitura (piure de cartofi). Sosul tomat: Morcovul, ceapa, patrunjelul radacina si telina se innabusa in ulei si 3 linguri apa. Cand acestea s-au inmuiat, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, foile de dafin, piperul, cimbrul si sarea, amestecand continuu. Se adauga apa fierbinte (cca. 700 ml), se fierbe la foc moderat cca. 30 minute, se adauga rosiile trecute prin accesoriul special de rosii al masinii de tocat. Cand sosul este fiert se strecoara si se adauga zaharul. Se pastreaza la cald in bain-marie pana la utilizare.
Caracteristici
Masina de tocat Naumann NM-120 1500W 1.5kg-min Functie revers Alb masina de tocat carne naumann nm-120
Putere (W):
1500
Capacitate de tocare (kg/min):
1.5
Functie revers:
Da
Accesorii incluse:
Accesorii carnati
Accesorii rosii
Altele:
Functie reverse
Tava din Aluminiu
Angrenaj metalic
Sistem de asamblare rapid
Sistem de prindere automat, cu buton pt ejectare
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.   ProdusulMasina de tocat Naumann NM-120 1500W 1.5kg-min Functie revers Alb masina de tocat carne naumann nm-120 a fost adaugat pe site in data de 23 Mar 2011 .
Parerea ta conteaza !
despre Masina de tocat Naumann NM-120 1500W 1.5kg-min Functie revers Alb masina de tocat carne naumann nm-120 >
Adauga un comentariu
5
Multumit de livrare si de masina de tocat.
Silvasu de Jos
5
foarte eficient
5
cum o desfac sa o curat pentru ca a intrat carne in interior
Noutati Aparate pentru bucatarie
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured